De perfecte zomerschoen

Hartjes sandaal

In de zomer is de juiste schoen misschien nog wel moeilijker om te vinden dan in de winter. Sneakers zijn te warm en slippers zitten niet lekker. Je wilt een schoen die ondersteuning geeft en toch luchtig is. Een stijlvolle schoen die je makkelijk uit kan trekken. Je kan hierbij denken aan bijvoorbeeld een hartjes sandaal. Dit is een bekend concept wat al langer bestaat, maar waar weinig mensen nog van hebben gehoord.

Het verschil

Normale sandalen geven weinig steun en zijn gemaakt van goedkoop materiaal. De hartjes sandalen bewijzen dat je stijl niet hoeft in te leveren om comfortabel te zijn. De schoenen bestaan al sinds 1953 en het is gemaakt op een orthopedische werkplek. Zo weet je dus dat je met dit soort sandalen echt goed zit. Ze zijn speciaal gemaakt om jou lichamelijk te ondersteunen.

Andere schoenen

Je kan ook denken aan mooie, witte tennisschoenen. Deze geven steun aan de zijkanten en de hiel, maar zijn makkelijk uit en aan te doen. Ook kan het zijn dat je liever je voeten niet bloot hebt, dan is dit een goede oplossing. Plus, ze hebben veters, wat helpt bij de voeten ondersteunen. Ze passen ook nog eens bij elke outfit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *