Functionele strand hoed kopen

Bekijk strand hoed kopen bij Hatland. De hoed is niet alleen mooi, en daarvoor het advies, voordat je overgaat op strand hoed kopen om jezelf eerst in UPF50+ te verdiepen. Fel zonlicht is niet zonder gevaar, bescherming is belangrijk en enkel zonnebrandcrème smeren met een beschermingsfactor is te weinig. Een strand hoed kopen is dus om meer redenen dan dat het hip en trendy is. Sowieso heeft Hatland veel hoofddeksels in het assortiment die in meer of mindere mate bescherming bieden. Later daar meer over. Maar vaststaat dat de gehele collectie van Hatland naast functioneel en mooi van zeer goede kwaliteit is.

Hatland heeft een groot assortiment

Een strand hoed kopen is slim om jezelf te beschermen tegen fel zonlicht. Net naast UPF50+ zit een strohoed waarvan Hatland prachtexemplaren verkoopt, die best veel bescherming bieden. Een strohoed is populair tijdens het tuinieren, ongemerkt vliegen dan de uren voorbij, en daarin zit het gevaar van ongemerkt teveel schadelijk zonlicht op de huid krijgen. Dus met typische hoeden voor de zomer is er keuze ook al biedt de UPF50+ de beste bescherming tegen bijvoorbeeld zonnesteek. Op de site kun je filteren. Er zijn typische hoeden voor dames en heren, en eigenschappen van het materiaal. Zo heb jij de keuze welke hoed het beste bij je past.

In de winter een muts is net zo belangrijk als de hoed in de zomer

Qua beschermende hoofddeksels heeft Hatland een grote collectie. Op de site kun je ook petten zien, en mutsen. Daarbij nog tal van andere hoeden die allemaal hun eigenschappen hebben. Als voorbeeld een hoed van Gore-Tex, of speciale hoeden voor in de regen, of zo’n typisch vissershoedje. Alle hoofddeksels zijn mooi afgewerkt en gaan heel lang mee, enkel met de bescherming zit het verschil. Met schadelijk zonlicht is de UPF50+ de topper, maar dat wil niet zeggen dat andere hoeden geen bescherming bieden. Bekijk de site van Hatland, en kies voor goede kwaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *