Zo krijg je meer werkruimte in jouw magazijn

Wil jij optimaal gebruik maken van de ruimte in jouw magazijn? Of heb je eigenlijk uitbreiding van jouw magazijnruimte nodig, maar is het niet zomaar mogelijk op het oppervlakte van het magazijn te vergroten? Dan kan het een oplossing zijn om in de hoogte te gaan denken. Door een tussenvloer in jouw magazijn te plaatsen, creëer je meer werkruimte zonder dat je daadwerkelijk hoeft uit te breiden. Maar ook als je jouw werkprocessen zo efficiënt mogelijk in wil delen, kan een tussenvloer je de ruimte geven die nodig is om dit te doen.

De vloer met veel mogelijkheden

Tussenvloeren voor in magazijnen staan bekend onder veel verschillende namen. Entresolvloer, etagevloer, verdiepingsvloer en zolder zijn slechts enkele van deze namen. Maar hoe je de vloer ook noemt, de functie blijft hetzelfde. Met zo’n vloer plaats je als het ware een extra verdieping in jouw productiehal of magazijn. Het is een stevige stalen constructie, die voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Combineer de vloer bijvoorbeeld met een legbordstelling en profiteer optimaal van de ruimte in jouw magazijn. De vloerafwerking van de tussenvloer kan uit hout bestaan, maar ook roosters of kunststof zijn opties. Uiteraard wordt er een stevige trap gemonteerd, waarmee je de vloer kunt betreden. Ook veilig leuningwerk hoort zeker bij een goede tussenvloer.

Uitbreiden zonder uitbreiding

Door een entresolvloer in jouw magazijn te plaatsen, kun je de bruikbare werkruimte dus flink vergroten zonder daadwerkelijk uit te hoeven breiden. Een ideale oplossing als je eigenlijk uit het pand gegroeid bent, maar niet kan of wil uitbouwen of verhuizen. Maar ook als je eigenlijk nog voldoende ruimte in jouw pand hebt, kan een tussenvloer veel profijt opleveren. Het kan ervoor zorgen dat je meer ruimte hebt om jouw werkprocessen zo efficiënt mogelijk in te delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *